Be fearlessly authentic

 

Ik ben een creatief persoon met een penseel in de ene hand en een kop koffie in de andere, die een leven creëert waar ik blij van word samen met Bob (man) en Jasmijn (dochter). In de belangstelling staan vind ik niet prettig, ik hou ook niet van grote groepen mensen en zucht diep bij oppervlakkige gesprekken. Naast schilderen en familie is mijn ochtendkoffie van belang (respect voor mensen die wakker worden zonder koffie), twee a drie koppen koffie per dag en die zijn mij heilig. 

 

Later als ik groot ben weet ik wat ik wil worden, dat is nog steeds niet het geval. Wat wel zeker voor mij is, is mijn commitment aan schilderen. Het blijven onderzoeken van mijn eeuwige vraag 'Hoe zou het zijn als?', nieuwsgierig zijn hoe het zou zijn als je een portret op stof schildert of een uiltje op steen. De commitment aan het schilderproces met de highs van 'Wow, dit is echt goed' naar de lows 'Hoe kan ik ooit gedacht hebben dat ik dit kon? Ik stop met schilderen.' Yep, lekker dramatisch. De Gouden Eeuw vind ik werkelijk geweldig, vooral de portretten die toen geschilderd werden. Heerlijk om naar te kijken, zeker één van mijn inspiratiebronnen. 

 

Na de Modevakschool ben ik mij gaan verdiepen in verschillende technieken. Soms door bij anderen in de leer te gaan, soms door gewoon aan de slag te gaan. Op dit moment werk ik aan verschillende producten waaronder het ontwerpen van draagbare kunst in de vorm van hangeschilderde portretten op handgemaakte tassen. Met Studio Hamerhaai werk ik samen aan het project genaamd de Rijkswachters