Mijn kunst begint uit nieuwsgierigheid: 'wat zou er gebeuren als je dit met dit combineert?' Door het experimenteren kom ik tot  nieuwe producten. Ik werk met acrylverf, olieverf,aquarelverf en textielverf op stof, hout en steen.

Na de Modevakschool, ben ik mij gaan verdiepen in verschillende technieken. Soms door bij anderen in de leer te gaan, soms door gewoon aan de slag te gaan. Op dit moment ontwerp ik draagbare kunst in de vorm van handgeschilderde en handgemaakte portretten. Ook werk ik samen met Studio Hamerhaai en beschilder Rijkswachters.

 

Opgegroeid in Scheveningen vlak achter het strand, woon ik nu in Alphen aan den Rijn. Getrouwd met Bob, die niet mijn type was (maar blijkbaar toch wel) en dochter Jasmijn (2004) die meubelmaker wil worden (zo gaaf).

 

Naast koffie hou ik van boeken en sprookjes, de Gouden eeuw en verzamel ik Alice in Wonderland boeken. Mijn eigen verhalen hoop ik ooit te publiceren of misschien wel prentenboeken van te maken. 

 

Oh, volg mij vooral op Instagram. Daar ben ik actief met work in progress foto's van mijn werk en deel ik een beetje van mijn dagelijkse leven.