De winterslaap laat zich nog niet uit mijn ogen wrijven.

Je knippert met je ogen en het is alweer Februari. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar de winterslaap laat zich nog niet uit mijn ogen wrijven.

Heb jij dat ook?

Dat je nog niet helemaal de buitenwereld wilt instappen. Een soort van : laat mij nog maar even verborgen leven totdat ik de lente ruik.

Sunday Morning Coffee

 

 

Zondag, zo eentje waar je niets doet. Waar je van bed naar bank en weer naar bed gaat.

Een dag waar je eindeloos afleveringen kijkt en opnieuw moet beginnen omdat je in slaap bent gevallen. Een dag waar je de bladzijden van je boek loom omslaat en avondeten besteld.

 

Vanuit die vibe is 'Sunday Morning Coffee' ontstaan. Een combinatie van een blog/nieuwsbrief maar dan hier op mijn eigen website. Een collectie van hersenspinsels, artwork en verhalen. Het beste te lezen op een luie zondagochtend met een kop koffie. 

 

 

Ik geef je graag een seintje (in je mailbox) als er een verse Sunday Morning Coffee voor je klaar staat.

Als je al ingeschreven bent voor mijn nieuwsbrief, hoef je niets te doen.

 

 


 

Tekstschrijver on the road

 

Woorden vinden doe ik thuis én on the road. Hoog in de cabine van mijn man vind ik woorden in het Noorden, Oosten en Westen van Nederland. 

 

Laptop op schoot en al typend (blind leren typen is één van de beste dingen die ik ooit gedaan heb) de wereld bekijken.

 

Als je hulp nodig hebt bij het maken van een nieuwsbrief of je zoekt iemand die even met je meeleest, stuur mij een berichtje. Grote kans dat ik je woorden ga vinden ergens in Nederland ;-)

 

Ik ben bereikbaar via hello@annemiekvanduin.nl 


 Lezen in plaats van scrollen 

 

Elke ochtend begon ik mijn dag met social media. Wekker ging, deed ik uit en het leek wel of IG automatisch openging. And into the rabbit hole I went.

 

Sinds dit jaar doe ik het anders en het is bijna belachelijk hoeveel moeite dat in het begin kostte. Wekker uit, koffie maken en dan pak ik mijn boek. Bevalt goed, nu gewend ben.

 

Hierdoor schoot ik door het boek 'For the Throne' heen. Een boek met 496 bladzijdes die ik zoende toen het uit was. Je moet van het genre houden, fantasy, dark fairytale en losjes gebasseerd op het sprookje Roodkapje. 

Maar als je ervan houdt, lees dan het eerste deel For the Wolf en bedank mij later.

 

Heb jij nog tips voor boeken? Want je kan nooit genoeg boeken hebben ahum, laat ze achter in de comments hieronder. 


Ik wens je een heerlijke luie zondag toe en maak graag in maart weer een Sunday Morning Coffee voor je.

Heb het goed,

Annemiek

Reactie schrijven

Commentaren: 0