Onder de naam Het Verborgen Atelier geef ik verschillende cursussen om mensen weer te laten ontdekken, experimenteren en creëren. Dit alles zonder iets te delen op social media. Geen kans om te vergelijken tijdens de cursussen of goedbedoelde adviezen te krijgen. 

 

Vanuit mijn eigen ervaring met het creatieve proces aangevuld met flink wat ervaring, begeleid ik als mentor illustratoren en creatievelingen. Ik help met het doorbreken van inspiratieloze momenten en ben een klankbord bij projecten.

 

Met geduld  (zolang je mij niet vraagt om een snoer met kerstlichtjes te ontwarren) en het enthousiasme van een cheerleader,

sta ik voor je klaar. 

Cursus Collage

Cursus 'Papier Hier' is voor iedereen die zin heeft om collages te leren maken. Om te experimenteren met verschillende materialen en om uiteindelijk je eigen collages te gaan creëren. 

Cursus Experimenteren

Cursus 'Follow the white rabbit'

Net als het witte konijn uit Alice in Wonderland duiken we in verschillende materialen en technieken. Je gaat voluit experimenteren en pareltjes ontdekken verstopt in missers. 

Mentorschap

Eén op één Mentorschap 

Ik help met het doorbreken van inspiratieloze momenten of met het wakker schudden van je verborgen creativiteit. Voor zowel illustratoren en creativelingen.'Wat niemand anders lukte, lukte bij Annemiek wel.

Na jaren van teveel advies, teveel spullen en teveel vergelijken prikte zij bij de eerste keer al door alles heen.'