Over

Nieuwsgierig

Geboren in 1976 in Scheveningen ben ik na de middelbare school naar de modevakschool gegaan. Met, uiteraard, als droom om mode ontwerper te worden. Daar leerde ik dat het beperken tot één soort materiaal niets voor mij is. Nieuwsgierig hoe een techniek werkt, dompel ik mij er volledig in tot ik het helemaal begrijp en kan doen. Dit gebeurt in fases waarbij ik veel creëer, totdat ik naar een andere stijl/techniek switch. 

 

Kunst

Een verhaal vertellen waardoor het dagelijkse leven bijzonder wordt. De details die het leven zo mooi maken. Gezien worden zonder oordeel vertaalt zich terug in haar kaartenserie genaamd 'Uiltje'.


Roadtrips

Ik ben getrouwd met iemand waarvan ik niet dacht dat het mijn type was. Wij, Bob (man) en Jasmijn (dochter) maken graag roadtrips, hierbij slaan wij zelden een Starbucks over.

Scheveningen

Het geluid van de zee en de schreeuwende meeuwen. Dat is thuis voor mij. Twee straten achter het strand groeide ik op. Door liefde verhuisde ik naar Alphen aan den Rijn, maar mijn hart ligt bij de zee.

Inspiratie

Er zijn fases waarbij ik mijzelf volledig onderdompel in een bepaalde stijl of techniek. Ik creëer dan ook veel, met een bepaalde ongeduld, totdat ik weer naar een andere stijl switch