Artbags, tassen zijn er genoeg, maar deze wil je echt hebben. Het zijn uniek handgemaakte tassen met een handbeschilderde portret erop. Als je met een Annemiek van Duin artbag loopt is er wel het gevaar dat je je gaat afvragen waarom mensen naar je staren. 

 

 

Te koop via de webshop.

 

 

Steenuiltjes, zij zijn geboren om jou of iemand die je kent wijsheid te bieden, steun of troost. Dit kleine kunstwerkje past in je broek of jaszak en helpt je moeilijke periodes door. Steenuiltjes helpen je ook onthouden om op de kleine dingen van het leven te letten. 

 

Te koop via de webshop.

Portretten in opdracht, Het schilderen van portretten is altijd spannend om te doen, lukt het om het persoon te vangen in verf en dan los te laten op het schildersdoek?

Ik vind het een van de mooiste onderwerpen om te schilderen. Túúrlijk kun je een foto ook laten uitvergroten en uitprinten. Maar dan mis je het proces wat een portret zo bijzonder maakt. Lees meer over het process bij 'Portretten'.

 

 


Rijksmeesters, prachtig project! De Rijksmeesters zijn in verschillende winkels en online te vinden. De verkooppunten kun je vinden via 'Rijksmeesters'. 

Painted Paper Stories, mijn mixed media collages zijn gemaakt van handgescheurde repen van papier, veel lijm en verf. Om de zoveel tijd maak ik deze en die zijn dan te vinden in de webshop.