Review Rosalie de Moel

"Annemiek leerde ik kennen tijdens een training waar zij haar services als tekstschrijfster inzette voor alle deelnemers om hen te helpen een stukje over zichzelf te schrijven. Ik merkte dat zij over goede mensenkennis beschikt en ik bij elk stukje tekst dacht: "Dat klopt helemaal bij deze persoon!".

 

Ik werd nieuwsgierig naar wat Annemiek nog meer kon doen. Ik huurde haar in om mijn mailing nog eens goed te bekijken, taglines/slogans te bedenken en enkele stukjes te schrijven die mijn stijl als illustrator vastleggen. Toen ze dit naar mij opstuurde, kreeg ik mijn glimlach niet meer van mijn gezicht.

 

Het werk wat zij leverde, was de perfecte invulling van wat ik zelf niet kon bereiken. Het beschreef exact mijn stijl, waardoor de lezer meegenomen wordt in je wereld. Ze had zelfs enkele teksten toegevoegd, waarvan ik zelf niet wist dat ik die nodig had.

 

Naast de kwaliteit die Annemiek levert, is ze als persoon heel fijn om mee te werken. Ze neemt de tijd voor je en tijdens elk contactmoment is er humor te bespeuren. Ze komt afspraken goed na, werkt snel, is creatief met woorden en houd je goed op de hoogte. Kortom, twijfel niet om Annemiek je te laten helpen met elke tekstuele uitdaging!"

Illustraties en copyright: Rosalie de Moel
website: www.rosaliedemoel.com        
Instagram: @rosaliedemoel.illustrations