Tekstschrijver

Voor alles waar jij de woorden niet voor kan vinden: Kom maar bij mij. 

Als verhalende tekstschrijver vind ik de woorden die je zoekt

en creëer een tekst waardoor klanten zich nog meer verbonden gaan voelen met jou en je werk. 

 

Voor jou schrijf ik (web)teksten en nieuwsbrieven waardoor klanten zich nog meer verbonden gaan voelen met jou en je werk. Groot voordeel hieraan voor jou:  jij hebt tijd om te doen waar je goed in bent, het maken van illustraties en kunst.  

 

Ook bij Liefdesbrieven, verontschuldigingen en hulp bij uitvaart speeches help ik je graag. Want ook daar kan ik woorden voor je vinden. Zelfs als jij de woorden verloren hebt.

 

Wil je weten hoe het is om met mij samen te werken?

Lees hier de reviews.


Tarief en pakketten

Mijn uurtarief is €60,- ex btw.  stuur mij vooral een mailtje zodat ik je een vrijblijvende prijsopgave kan sturen : hello@annemiekvanduin.nl

 

Er komen pakketten aan waar je kunt kiezen voor teksten nieuwsbrief of webteksten of hulp bij uitvaart speeches. 


Tekstschrijver bij training

Monique van der Vlist, artdirector en coach en geeft een training voor illustratoren: Haal meer werk uit je illustraties!  

 

Een onderdeel van deze training zijn de 'Over mij'-teksten.  Mijn rol is om daar waar nodig mijn poëtische hand over de teksten die de deelnemers zelf geschreven hebben heen te laten gaan.  

 

Review van Monique over mijn werk.


Storyteller

"De ochtendzon bloosde toen de zon haar wakker kuste."

 

Met mijn korte verhalen en sprookjes geef ik je toegang tot andere werelden. Waar de wind een humeur heeft, de zon voorgelezen wil worden en Lente een vervanger zoekt. 

 

Het schrijven van verhalen en het creëren  is sterk met elkaar verweven. Zo ontstaan er regelmatig kleine en grote kunstwerken.