Ik schrijf en jij houdt tijd over om te maken.

Ben jij een beelddenker? Eentje die moeiteloos gedachten kan vertalen in beeld, maar keer op keer opnieuw begint met typen? Als tekstschrijver voor creatieve ondernemers kan ik je daarbij helpen.

 

Ik vind de woorden die je zoekt en schrijf een tekst waar je jezelf in herkent.

Groot voordeel voor jou:  jij houdt meer tijd over om te doen waar je goed in bent, het maken van illustraties en kunst.  

 

Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij: 

  • het (her)schrijven of meelezen van je teksten voor website of nieuwsbrief.
  • taglines en woorden vinden zodat je zelf aan de slag kan.
  • teksten voor Instagram posts en stories.Kosten

Altijd handig om te weten, mijn uurtarief is €60,- exclusief btw. Met een offerte kan ik je precies vertellen wat de kosten zijn.

Laten we eerst mailen of bellen om te bespreken wat ik voor je kan doen, dan stuur ik je daarna een voorstel. 

 

Stuur een mail naar hello@annemiekvanduin.nl Ik ben benieuwd waar ik je mee kan helpen.


"Annemiek kan als geen ander 'mensen lezen' en vertalen naar de juiste gevoelswoorden. Voor mijn training 'Haal meer werk uit je illustraties' is Annemiek een waardevol toevoeging en onderdeel."

Monique van der Vlist


Tekstschrijver bij training

 

Monique van der Vlist, artdirector en coach voor illustratoren, geeft de training  Haal meer werk uit je illustraties!. Bij deze training werken illustratoren 14 weken aan hun persoonlijke doelen en bepalen hun focus. 

 

Een onderdeel van de training is het schrijven van de 'Over mij' - teksten. Als tekstschrijver help ik de deelnemers daarbij. Ik zet hun focus om in tekst en vind woorden die bij hun passen.